• Fri fragt over 399,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Billig fragt fra 29 kr

Persondatabehandling

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere ordren til dig. Personoplysningerne registreres hos Hugo-P.dk og opbevares i fem år, efter dit køb, hvorefter oplysningerne slettes. Når du handler hos os sender vi dit navn og din e-mail til Trustpilot.dk så de kan sende en automatisk mail ud til dig om din købsoplevelse. Det er intet krav at du svarer på mailen og Trustpilot.dk har ikke ret til at skrive yderligere til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler dine data så længe dit køb varer. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige hos: www.hugo-p.dk er Hugo P. I forbindelse med dit køb, logger vi ligeledes din IP adresse.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:
info@hugo-p.dk

 

Nyhedsbrev

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev accepterer du at vi får en række oplysninger om dig. I forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbrevet skal du oplyse som minimum fornavn, e-mail adresse, mobilnummer og postnummer. Ved et køb accepterer du at vi får alle oplysninger som du oplyser ved købet. Herudover registrerer vi ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen. Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve, anvender vi din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbreve som kan indeholde inspiration og ideer, relevante tilbud, konkurrencer, tips & tricks samt andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev 1-2 gang om ugen. Din e-mailadresse vil blive videregivet til de leverandører som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender vi eksempelvist Heyloyalty til udsendelse af nyhedsbrevene. Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links. De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene bruger vi til at forbedre vores service og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser. Oplysningerne vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi endvidere i anonymiseret form til statistiske formål. Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter (bl.a Dandomain og Heyloyalty) har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. Din e-mailadresse og andre kontaktoplysninger vi har registreret om dig opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev, og handler hos os. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene du modtager fra os. Efter afmelding af nyhedsbrevet modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Når du har frameldt dig modtager du dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mail adresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet. Vi kan dog fra andre sammenhæng have dine oplysninger, disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har. Dette kan være hvis du har købt en eller flere ting på vores webshop. Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev sletter vi alle dine oplysninger, som omhandler nyhedsbrevet. Eventuelle anonymiserede data til statistiske formål slettes dog ikke, idet de er anonymiserede på en sådan måde at de ikke kan de-anonymiseres. Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på info@hugo-p.dk.

VIND EN TASKE