• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Billig fragt fra 39 kr

HUGO P - LÆDERVARER & REJSEARTIKLER

HER FINDER DU VORES BUTIKKER:

Hos Hugo P har vi 2 fysiske butikker samt vores webshop. Vi elsker at møde vores kunder, derfor betyder det meget for os at have fysiske butikker. Vi er heldigvis også tit i kontakt med vores online kunder, så vi har en fornemmelse af, hvad det er vores kunder vil have.

Hugo P i Rønne, Bornholm

Den første butik vi fik og der hvor det hele startede ligger på Bornholm, nærmere bestemt Rønne. Her har vi en dejlig butik, hvor du altid er velkommen.

 

Vores adresse er Hugo P lædervarer & rejseartikler, Lille Torv 3, 3700 Rønne.

 

Telefontid kun hverdage mellem 9:30 & 17:30. Telefon: 5695 4999

 

Herunder finder du et kort, der viser hvor du kan finde vores fine tasker, rejseartikler og lædervarer.

 

Det er også her du skal returnere varer til, som er købt i webshoppen.

 

Åbningstider

Hugo P i Nakskov

Vores anden butik er placeret i Nakskov. Her har vi en dejlig butik, hvor du altid er velkommen.

 

Vores adresse er Hugo P lædervarer & rejseartikler, Nygade 23, 4900 Nakskov, Telefon: 5492 0239

 

Herunder finder du et kort, der viser hvor du kan finde vores fine tasker, rejseartikler og lædervarer i Nakskov.

 

Åbningstider

  • Mandag: 9:30-17:00

  • Tirsdag: 9:30-17:00

  • Onsdag: 9:30-17:00

  • Torsdag: 9:30-17:00

  • Fredag: 9:30-17:00

  • Lørdag: 9:30-13:30

  • Søn- & helligdage: Lukket

HUGO P LÆDERVARER & REJSEARTIKLER - TASKER OG KUFFERTER TIL HELE FAMILIEN

Hugo P's butik og Hugo-p.dk er en dansk-ejet virksomhed med lager og administration i Rønne. Hugo P er en multibrand butik og vi åbnede vores første butik på Bornholm i 2014. Hugo P er en af Danmarks førende butikker med dametasker, herretasker, computertasker, punge, kufferter, rejsetasker, rygsække, skoletasker og lædervarer til kvinder, mænd, børn, unge såvel som ældre. Besøg vores fysiske butikker i Rønne eller Nakskov eller shop online på www.hugo-p.dk

HISTORIEN BAG HUGO P LÆDERVARER & REJSEARTIKLER

I 2010 åbnede vi en webshop der hed Karno.dk, som forhandlede accessories til mænd som seler, bælter, bandanaer, slipsebøjler og mange andre lækre ting. I 2014 åbnede den fysiske butik; Hugo P, i Rønne. butikken er opkaldt efter stifterens morfar, Hugo Petersen, som havde købmandsforretning i Esbjerg. Hugo P består i dag af to fysiske butikker og en webshop.

I 2016 ændres navnet til butikkens navn Hugo P og webshoppen (www.hugo-p.dk) fører i dag en stor del af butikkens udvalg af tasker, kufferter, punge, bælter og meget mere. Både i butikken og på webshoppen fører vi et bredt udvalg fra over 40 forskellige mærker fra både ind- og udland. Og i vores webshop har vi altid flere tusinde varer på lager. Hos Hugo P finder du kendte mærkevarer i såvel klassiske som sæsonbetonede kollektioner samt nye spændende brands. Vi er kritiske når vi køber ind til butikken og går efter en høj kvalitet til gode priser og udvælger alt til vores butikker med stor omhu.

GODT HÅNDVÆRK - ERFARING

Butikkens ejer, Helge Tiedchen, startede som 16 årig med at arbejde med lædervarer og i 1998 blev han udlært i en butik med speciale i lædervarer. I dag har han mere end 28 års erfaring og han bruger sine erfaringer når han køber ind. Hugo P skal jo sikre den gode kvalitet og føre det gode håndværk videre i de produkter vi tilbyder til vores kunder. Derfor er erfaring og kvalitetssans også et af vores nøgleord. Som specialbutik lægger vi vægt på, at vores personale er klædt på, så godt som de kan være, så de kan rådgive dig, når du søger svar eller et godt råd.

Hos Hugo P bestræber vi os på at give dig en god oplevelse, uanset om du handler fysisk i vores butikker eller i webshoppen. Vi glæder os til at se dig - og til at hjælpe dig med at finde netop det, du er på udkig efter.

Vind et gavekort!