• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Billig fragt fra 39 kr

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har, som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Hugo-P.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din ordre. Du har 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved henvendelse til info@hugo-p.dk, telefon: +45 5695 4999 og ved at benytte vores returseddel. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen og give os besked herom, vi vil fratrække de reelle returomkostninger i tilbagebetalingen. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du kun fortryder en del af dit køb. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Fortrydelse af en vare købt i vores fysiske butikker sker efter den fortrydelses / returret som den enkelte butik har fastslået. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Alle webshop-returneringer skal ske til; Hugo P, Lille Torv 3, 3700 Rønne.

Delvis fortrydelse

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du kan eventuelt købe en returlabel hos os ved at følge DETTE link. Husk at vedlægge kopi af ordresedlen, faktura eller denne returseddel. Det er i mange tilfælde billigere at købe en returlabel hos os end at nægte modtagelse af varen. Du bærer risikoen for varen indtil varen er leveret hos os. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage og at alle mærker sidder på varen som da du modtog den.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Alle webshop-returneringer skal ske til; Hugo P, Lille Torv 3, 3700 Rønne.

Varens stand ved returnering

Som kunde hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du må efter modtagelsen alene håndtere varen på en måde, så du kan fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug eller fjerne mærker. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, vil det betyde, at du ved fortrydelse af købet kun får en del af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved købet. Vi tilbageholder betalingen indtil vi har fået varen retur, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelse af køb

Du kan fortryde købet ved at give tydelig meddelelse eller aflevere den personligt på nedenstående adresse, sammen med den faktura der fulgte med varen. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Adressen for returnering og personlig indlevering af en returvare er: Hugo P, Lille Torv 3, 3700 Rønne, Danmark.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.  Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Skader der er sket i forbindelse med rejser med et transportselskab bedes anmeldes til transport- / rejseselskabet med det samme.

Varen sendes til

Hugo P, Lille Torv 3, 3700 Rønne, Danmark. Når du returnerer varen, bedes du beskrive reklamationen så detaljeret som muligt. Vedlæg meget gerne en RETURSEDDEL. Vi kan også bruge en kopi af faktura eller ordrebekræftelse. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Vind et gavekort!