• Fri fragt over 399,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Billig fragt fra 29 kr

Handelsbetingelser

Aftaleindgåelse

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hugo-p.dk. Betingelserne gælder KUN ved køb i vores webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som privat køber og Hugo-p.dk. Alle oplyste priser er opgivet i danske kroner (DKK) inklusiv 25% moms. Ved bestilling til andre lande, er der bestemte love og regler der gælder. Som udgangspunkt vil der på alle danske ordrer, under 400,00 kroner, blive pålagt et leverings/håndteringsgebyr på minimum 29 kroner, alt efter dit valg af levering. På gavekort, GLS-returlabels eller hvis du vælger at afhente i vores butik i Rønne & Nakskov, vil der være ikke være et gebyr. Udenlandske adresse skal altid betale gældende fragtpris og evt told og afgifter efter Danmarks og kundens lands regler og love.

 

Betaling

Når en bestilling er afgivet i netbutikken, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Hvis du har opgivet en korrekt e-mail adresse, vil du kunne udskrive din ordrebekræftelse. Dette er dog ikke en garanti for at varen er på vej. Du kan betale med MobilePay, Apple Pay, Google Pay, Gavekort udstedt af Hugo-P.dk, Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express. Ved betaling med kort sker selve betalingen via en sikker server (SSL). Det betyder at Hugo-P.dk ikke har adgang til dine kreditkort oplysninger. Virksomheder kan handle via et EAN-nummer. Ved betaling med EAN-nummer forbeholder vi os ret til at tjekke ordrens rigtighed. Når vi har pakket din ordre, vil du modtage en faktura på den oplyste e-mail. Fakturaen er din bekræftelse på at varen er på vej. Beløbet bliver trukket på dit betalingskort når varen bliver overdraget til fragtmanden. Betaling med kort sker med de sikre betalingsmetoder: Verified by Visa & MasterCard SecureCode og Dankort Secured by Nets. Hvis du ikke har den ekstra sikkerhed, der er tilknyttet Dankort, VISA og MasterCard, kan der være problemer med at modtage din betaling med disse kort. Betaling med VISA/Dankort foregår som når du betaler med almindeligt Dankort. Der er INTET kortgebyr ved betaling med nogen former for kort. Der kan efter aftale betales via bankoverførsel - Arbejdernes Landsbank, Krystalgade 3, 3700 Rønne, Danmark. Reg. nr.: 5340 Konto nr.: 0000241043. Bemærk at ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen. Læs om den nye form for 2-faktor-betaling her. Vil du betale med Apple Pay skal du bruge Safari Browseren, og hvis du vil betale med Google Pay skal det ske gennem Google Chrome browseren.

 

Gavekort

Gavekort er kun gyldige når de er udstedt af Hugo-P.dk og aktiveret af Hugo-P.dk. Gavekort er ikke personlige og kan bruges af alle der er i besiddelse af det unikke gavekortnummer. Hugo P frasiger sig alt erstatnings-ansvar ved mistede gavekort. Ved henvendelse til os direkte, kan man, hvis man kender køberen, få spærret / annulleret sit gavekort og få et nyt udstedt, dog vil alt forbrug på gavekortet blive fratrukket erstatnings-gavekortet. I disse tilfælde vil gavekortet have samme udløbsdato som ved det oprindelige køb. Det oprindelige beløb og eventuelt restbeløb på gavekortet er gyldigt i 2 år fra gavekortets købsdato. Ved returnering af en vare købt på et gavekort, vil beløbet blive overført til et nyt gavekort som så vil være gyldigt i 2 år fra det nye gavekorts aktivering. Køberen af et gavekort kan fortryde købet, i op til 14 dage efter købet, og eventuelle køb der er foretaget med gavekortet inden en fortrydelse, vil blive modregnet en tilbagebetaling. Eventuelle spørgsmål omkring gavekort bedes rettet til vores kundeservice. Gavekort udstedt i webshoppen kan desværre ikke bruges i vores fysiske butikker, og omvendt kan gavekort udstedt i butikkerne desværre ikke bruges på webshoppen.

 

Bankoplysninger

Arbejdernes Landsbank, Krystalgade 3, 3700 Rønne, Danmark. Reg. nr.: 5340 Konto nr.: 0000241043

 

Levering

*** Vær opmærksom på at GLS/Postnord kun opbevarer pakker i 7 dage i deres pakkeshops og posthuse, før de bliver sendt retur *** Bestillinger modtaget i netbutikken på hverdage inden kl. 13, afsendes med GLS eller Postnord samme dag. Vi tager forbehold for ekstra leveringstider pga. weekender, helligdage og uregelmæssigheder pga. vejret eller tekniske problemer hos de forskellige leverandører. Bestillinger der er foretaget fredag efter kl 13 frem til mandag kl 13, vil først blive afsendt herfra om mandagen, med mindre mandag er en helligdag. I forbindelse med dit køb beder vi dig opgive dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mail hvilket er en forudsætning for at få varen leveret. Enkelte af disse oplysninger kan fremgå udenpå din forsendelse, alt efter hvordan du har valgt at få din pakke leveret, da dette er et krav fra leverandøren. Bestillinger modtaget med EAN-nummer vil blive afsendt når ordren er godkendt fra Hugo-P's side af og kan altid blive afvist, med rimelig grund, indenfor kort tid. Hvis ordren bliver leveret på en, af dig, forkert oplyst adresse, bortfalder Hugo-P.dk's erstatningsansvar, da ordren teknisk set er afleveret korrekt i forhold til de oplysninger der er givet af af dig som kunde. Vi sender til lande udenfor Danmark mod et forsendelses gebyr. Forsendelse til udlandet sker med Postnord eller GLS. Eventuel told-afgift skal du som kunde selv afholde. Bemærk forlænget leveringstid til andre lande end Danmark. Som kunde kan du også vælge at afhente din bestilling i vores fysiske butikker, men ordren skal være bestilt og betalt inden, hvis du vil være sikker på at få varen. Du vil blive kontaktet på telefon eller mail, hvis der er opstået fejl ved betalingen, problemer med leveringen eller hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Såfremt du ikke har modtaget din bestilling inden for 3 hverdag efter afsendelse af faktura på mail, bedes du venligst give os besked herom på e-mail til kundeservice (husk at der ikke bliver leveret i weekender og helligdage). Eventuelt uafhentede pakker hos en GLS-pakkeshop vil, af Hugo P, blive set som en returnering og der vil blive modregnet returnerings omkostninger. Omkostningerne afhænger af pakkens vægt og størrelse og er pt. minimum 49 kroner. Vores lagertal udlæses hver 30 min., det kan derfor forekomme, at enkelte varer er udsolgte i webshoppen, fra din ordre gennemføres til den pakkes. Du vil her blive kontaktet af os for en særskilt aftale.

 

Levering til GLS-pakkeshops og privatlevering

*** Vær opmærksom på at GLS kun opbevarer pakker i 7 dage i deres pakkeshops, før de bliver sendt retur *** Ved levering til GLS-pakkeshop, kan der opstå en situation hvor GLS leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer. Ved levering til privatadresse anbefaler vi stærkt at der er nogen på adressen når GLS kommer med pakken, da der ellers kan opstå unødvendig forsinkelse på varen. Eventuelt uafhentede pakker hos en GLS-pakkeshop vil, af Hugo P, blive set som en returnering og der vil blive modregnet returnerings omkostninger. Omkostningerne afhænger af pakkens vægt og størrelse og er pt. minimum 49 kroner.

 

Fortrydelsesret

Du har, som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Hugo-P.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din ordre. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved henvendelse til info@hugo-p.dk, telefon: +45 5695 4999 og ved at benytte vores returseddel. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan fortryde et køb ved at nægte modtagelse af varen, men der kommer et gebyr på returneringen der pt er minimum 49 kroner. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du kun fortryder en del af dit køb. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Original indpakning og alle mærker skal fortsat være på varen. Fortrydelse af en vare købt i vores fysiske butikker sker efter den fortrydelses / returret som den enkelte butik har fastslået. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Alle webshop-returneringer skal ske til; Hugo P, Lille Torv 3, 3700 Rønne.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du kan eventuelt købe en returlabel hos os ved at følge DETTE link. Husk at vedlægge kopi af ordresedlen, faktura eller denne returseddel. Det er i mange tilfælde billigere at købe en returlabel hos os end at nægte modtagelse af varen. Du bærer risikoen for varen indtil varen er leveret hos os. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage og alle at mærker sidder på varen som da du modtog den. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Hvis du nægter modtagelse af en pakke hos en GLS-pakkeshop vil det, af Hugo P, blive set som en returnering og der vil blive modregnet returnerings omkostninger. Omkostningerne afhænger af pakkens vægt og størrelse og er pt minimum 49 kroner. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Returneringer af webordrer kan kun ske til: Hugo P, Lille Torv 3, 3700 Rønne.

 

Varens stand ved returnering

Som kunde hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du må efter modtagelsen alene håndtere varen på en måde, så du kan fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del, eller intet, af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis du reelt har taget varen i brug. En vare betegnes som brugt, når prismærker/labels er taget af varen, tilbehør til varen mangler etc., den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

 

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen., og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din vare retur. Vi gennemfører typisk en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved købet. Vi tilbageholder betalingen indtil vi har fået varen retur i god behold, og kan bekræfte varens beskaffenhed. Ved evt. leveringssvigt hos vores leverandør skal du som kunde bevise at varen ikke er modtaget, hvorefter du får en ny vare eller hele dit betalte beløb tilbage.

 

Fortrydelse af køb

Du kan fortryde købet ved at give tydelig meddelelse eller aflevere den personligt på nedenstående adresse, sammen med den faktura der fulgte med varen. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Adressen for returnering og personlig indlevering af en returvare er: Hugo P, Lille Torv 3, 3700 Rønne, Danmark.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Skader der er sket i forbindelse med rejser med et transportselskab SKAL ALTID anmeldes til transport- / rejseselskabet med det samme. Hugo P eller vores leverandører er ikke nødvendigvis ansvarlige for de skader.

 

Varen sendes til

Hugo P, Lille Torv 3, 3700 Rønne, Danmark. Når du returnerer varen, bedes du beskrive reklamationen så detaljeret som muligt. Vedlæg meget gerne en RETURSEDDEL. Vi kan også bruge en kopi af faktura eller ordrebekræftelse. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Nyhedsbrev

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev accepterer du at vi får en række oplysninger om dig. I forbindelse med tilmeldingen til nyhedsbrevet skal du oplyse som minimum fornavn, e-mail adresse, mobilnummer og postnummer. Ved et køb accepterer du at vi får alle oplysninger som du oplyser ved købet. Herudover registrerer vi ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen. Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve, anvender vi din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbreve som kan indeholde inspiration og ideer, relevante tilbud, konkurrencer, tips & tricks samt andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev ikke mere end 1-2 gang om måneden. Din e-mailadresse vil blive videregivet til de leverandører som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender vi eksempelvist Heyloyalty til udsendelse af nyhedsbrevene. Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links. De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene bruger vi til at forbedre vores service og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser. Oplysningerne vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi endvidere i anonymiseret form til statistiske formål. Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter (bl.a Dandomain og Heyloyalty) har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. Din e-mailadresse og andre kontaktoplysninger vi har registreret om dig opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev, og handler hos os. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene du modtager fra os. Efter afmelding af nyhedsbrevet modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Når du har frameldt dig modtager du dog en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mail adresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet. Vi kan dog fra andre sammenhæng have dine oplysninger, disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har. Dette kan være hvis du har købt en eller flere ting på vores webshop. Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev sletter vi alle dine oplysninger, som omhandler nyhedsbrevet. Eventuelle anonymiserede data til statistiske formål slettes dog ikke, idet de er anonymiserede på en sådan måde at de ikke kan de-anonymiseres. Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på info@hugo-p.dk.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere ordren til dig. Personoplysningerne registreres hos Hugo-P.dk og opbevares i fem år, efter dit køb, hvorefter oplysningerne slettes. som registreret hos Hugo-P.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@hugo-p.dk. Når du handler hos os sender vi dit navn og din e-mail til Trustpilot.dk så de kan sende en automatisk mail ud til dig om din købsoplevelse. Det er intet krav at du svarer på mailen og Trustpilot.dk har ikke ret til at skrive yderligere til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler dine data så længe dit køb varer. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige er: www.hugo-p.dk og kontaktpersonen er: Jesper Krogh. I forbindelse med dit køb, logger vi ligeledes din IP adresse. Denne vil ALDRIG bliver overgivet til tredjepart, og kun til politiet, og kun i forbindelse med en evt. efterforskning. Du kan altid kontakte den dataansvarlige på vores mail: info@hugo-p.dk.

 

Cookie politik

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.

Hvad bruger vi cookies til?

Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside.

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

Nødvendige/Tekniske

Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.

Funktionelle

Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.

Statistiske

Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.

Markedsføring

Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.

Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage. Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige. Du har altid mulighed for at trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke HER. Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies kan dette kun ske ved denne metode) Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.

 

Sikkerhed ved onlinehandel

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@hugo-p.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr - Hvis du oplever nogen former for problemer med vores webshop, betalingen eller synes du at vi kan gøre noget bedre, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Kontaktinfo / Kundeservice

Hugo P, Lille Torv 3, 3700 Rønne, Danmark. CVR: 32626882. Telefon: +45 5695 4999 (hverdage fra kl 09:30 - 17:30). E-mail: info@hugo-p.dk

Returseddel

 

GLS-returlabel

VIND EN TASKE